Opslagruimte Terheijden
Gratis bezorging en ophalen!

Een verhuizing staat in de top drie meest stressvolle gebeurtenissen. Het uitzoeken, inpakken, verplaatsen en uitpakken van jouw spullen kost veel tijd. Reserveer tijdelijk een Kubox en bespaar jezelf veel moeite! Deze schone en beveiligde opslagruimte biedt genoeg plek voor 180 verhuisdozen en wordt gratis thuisbezorgd in de gemeente Drimmelen.

Huren opslagruimte

De mobiele kubox is ook erg handig tijdens een renovatie of verbouwing in Terheijden, gelegen aan rivier de Mark en vlakbij Breda. Al voor enkele tientjes per maand huur je een box via onze website. Je hoeft hem alleen nog maar te vullen, want wij zorgen voor vervoer en droge opslag.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier