Opslagruimte Ten Boer
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en zoek je een tijdelijke opslagruimte om deze periode te overbruggen? Goed nieuws! Kubox biedt je opslagruimtes tegen een aantrekkelijk maandtarief. Onze opslagboxen zijn schoon, droog en hebben tien kubieke meter ruimte. De box biedt genoeg plek voor zo’n 180 verhuisdozen.

Opslagruimte huren

Regel gemakkelijk online jouw opslagruimte in Ten Boer, de plaats en gemeente in de provincie Groningen. Het dorp ligt ongeveer tien kilometer van de stad Groningen en is om deze reden een echte forenzenplaats. Vroeger was er een nonnenklooster bij het dorp te vinden. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier