Opslagruimte Schoorl
Gratis bezorging en ophalen!

Kom je ruimte tekort in jouw woning of bedrijfspand in Schoorl? Goed nieuws! Kubox biedt droge, schone en beveiligde opslagruimtes voor de opslag van jouw inboedel, verhuisdozen of archiefmateriaal. Onze opslagruimtes van zijn al te huur vanaf twee maanden of juist voor een langere periode. De box 3XL biedt 40 m3 opslagruimte, dat is genoeg opslagruimte voor de inboedel van zes kamers. 

Huren opslagruimte

Zelfs in het duin- en bosrijke gebied van Schoorl worden de opslagboxen gratis tot aan je deur bezorgd. Of je nu woont in één van de 19e-eeuwse stolpboederijen, arbeidershuisjes of villa's, we zorgen ervoor dat jij je spullen snel en eenvoudig kunt inladen. Vervolgens nemen wij de box mee voor transport en beveiligde opslag.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier