Opslagruimte Schoorl
Gratis bezorging en ophalen!

Kom je ruimte tekort in jouw woning of bedrijfspand in Schoorl? Goed nieuws! Kubox biedt droge, schone en beveiligde opslagruimtes voor de opslag van jouw inboedel, verhuisdozen of archiefmateriaal. Onze opslagruimtes van zijn al te huur vanaf twee maanden of juist voor een langere periode. De box 3XL biedt 40 m3 opslagruimte, dat is genoeg opslagruimte voor de inboedel van zes kamers. 

Huren opslagruimte

Zelfs in het duin- en bosrijke gebied van Schoorl worden de opslagboxen gratis tot aan je deur bezorgd. Of je nu woont in één van de 19e-eeuwse stolpboederijen, arbeidershuisjes of villa's, we zorgen ervoor dat jij je spullen snel en eenvoudig kunt inladen. Vervolgens nemen wij de box mee voor transport en beveiligde opslag.

Informatie i.v.m. COVID-19/corona

Het grote voordeel van Kubox Thuisbezorgd is de contactloze manier van opslag. Hierdoor kunnen wij jou nog steeds van dienst zijn. Hierbij houden wij ons uiteraard nadrukkelijk aan de richtlijnen die het RIVM opstelt. Dit wil zeggen dat de chauffeur je geen hand zal geven en wij vragen om de 1,5m afstand in acht te nemen.

Gelukkig kunnen wij je dus nog van dienst zijn. Heb je vragen óf wil je graag gebruik maken van onze diensten? Bekijk hier de mogelijkheden, bel ons via 088 – 506 2900 of laat een contactverzoek achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

Waarom Kubox?

Eenvoudig

Zelf een busje huren en heen en weer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox thuisbezorgd is het tijdelijk opslaan van je spullen een eitje.

Snel

Zodra de Kubox voor je deur staat, kan je beginnen met inladen. Als je alles goed hebt voorbereid, ben je binnen een uur klaar.

Veilig

Natuurlijk zijn je spullen tijdens het transport en de tijdelijke opslag verzekerd. Onze opslagruimten zijn goed beveiligd.

Bekijk in enkele stappen hoe
voordelig jouw Kubox is!

Selecteer hieronder hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier