Opslagruimte Schijndel
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je gaat verhuizen of verbouwen is het prettig om te weten dat je jouw spullen in de omgeving van Schijndel kunt opslaan. Kubox biedt tijdelijke opslagboxen voor de berging van jouw verhuisdozen, kleding of een aantal kleine meubelstukken. Bespaar jezelf het gedoe van het heen en weer rijden in een busje en boek een mobiele opslagbox online.

Opslagruimte huren?

Voor een klein bedrag per maand heb je al een kubox in Schijndel. De plaats en gelijknamige gemeente in de provincie Noord-Brabant wordt in deze regio Skèndel genoemd. Het zou zijn naam te danken hebben aan een eikenbos waar men vroeger het schors van de bomen haalden. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier