Opslagruimte Scheveningen
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een veilige, droge en persoonlijke opslagbox die we gratis bij je thuisbezorgen. Je kunt er jouw verhuisdozen, meubilair en hobbyspullen in kwijt en wij nemen hem vervolgens mee voor transport en opslag. Dé ideale manier om ruimte te creëren als je gaat verhuizen, verbouwen of bij gezinsuitbreiding.

Opslagruimte huren?

Ook in het Haagse Scheveningen, een van de bekendste bad- en vissersplaatsen in Zuid-Holland kun je natuurlijk een kubox huren. Zelfs wanneer je dichtbij de drukbezochte Scheveningse boulevard woont. Voor slechts een klein maandbedrag reserveer je op onze website in een handomdraai tijdelijke extra opslagcapaciteit. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier