Opslagruimte Roelofarendsveen
Gratis bezorging en ophalen!

Denk dan eens aan een opslagruimte van Kubox. Onze opslagboxen worden gratis bij je thuisbezorgd en hebben een opslagcapaciteit van 10 m³, deze zijn dus groot genoeg voor al jouw verhuisdozen of je inboedel. Je huurt een opslagruimte voor een scherp tarief per maand. Bereken jouw opslagbehoefte en boek direct een kubox.

Opslagruimte huren

De opslagruimtes in Roelofarendsveen zijn natuurlijk ook geschikt voor de berging van jouw hobbymateriaal of verzamelwaar. Het dorp staat beter bekend als ‘de tulp van de Randstad’ vanwege de grote tulpen op de voormalige watertoren. Zo’n 25% van de Nederlandse tulpenproductie is afkomstig uit Roelofarendsveen.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alphen aan Den Rijn.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier