Opslagruimte Rijswijk
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je binnenkort gaan verhuizen, verbouwen, tijdelijk verhuist naar het buitenland of gaat samenwonen kan het zijn dat je plotseling te maken krijgt met ruimte tekort. Dan is het prettig om te weten dat kubox ruime en schone opslagruimtes biedt voor de berging van jouw persoonlijke spullen. Reserveer nu online en wij komen de box thuisbezorgen.

Huren opslagruimte

Je hebt al een kubox in de omgeving van Rijswijk voor een klein bedrag per maand. De stad en gemeente ligt tussen de steden Den Haag en Delft en maakt deel uit van de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Ondanks de ligging in de Randstad is Rijswijk een van de groenste gemeentes van Nederland.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier