Opslagruimte Rijsenhout
Gratis bezorging en ophalen!

Tijdens een verhuizing of verbouwing is een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Rijsenhout erg prettig. KUBOX biedt mobiele opslagruimtes welke beveiligd worden opgeslagen. Je huurt al een opslagbox voor een scherp bedrag per maand voor een korte of langere periode. Zodra de opslagruimte voor je deur staat, kun je hem binnen een uur inladen. 

Opslagruimte huren

Huur nu een tijdelijke opslagruimte in Rijsenhout, het dorpje in Noord-Holland, tegenover de Westeinderplassen en gelegen aan de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Binnen enkele minuten regel je er eentje op onze website en vervolgens bezorgen wij hem op het gewenste moment gratis bij je thuis.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier