Opslagruimte Rijnsburg
Gratis bezorging en ophalen!

Ben je jouw overvolle hobbykamer, rommelzolder of garage meer dan zat? Kubox komt met de oplossing: schone opslagboxen met tien kubieke meter ruimte. Perfect voor jouw seizoensspullen, hobbymateriaal of verzamelwaar. Boek de opslagruimte online en wij komen deze op de gewenste dag gratis bij je thuisbezorgen en retourneren de box wanneer het jou uitkomt.

Opslagruimte huren

Je huurt een kubox in Rijsburg tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Het voornamelijk protestants-christelijke dorp staat bekend om de bloementeelt en de vestiging van FloraHolland. De plaats in Katwijk werd vroeger Rinasburg genoemd. Van 1661 tot 1663 woonde de bekende filosoof Baruch Spinoza in Rijnsburg in een oud daglonershuisje. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier