Opslagruimte Rijen
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort tijdelijk naar het buitenland vanwege een studie, nieuwe liefde of uitdagende baan? Een tijdelijke opslagruimte is dan erg handig voor de berging van jouw persoonlijke spullen, verhuisdozen en meubilair. Bij Kubox heb je voor een klein bedrag per maand een opslagbox die schoon, droog en beveiligd wordt opgeslagen.

Huren opslagruimte

Wij bezorgen de opslagbox gratis bij je thuis in Rijen. De plaats dankt haar naam waarschijnlijk aan het woord Rijt, dat kleine waterloop betekent. Het dorp in de gemeente Gilze en Rijen staat bekend om de vele leerlooierijen. Door de opkomst van de leerindustrie in de 19e eeuw groeide de plaats dan ook zeer snel. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier