Opslagruimte Raalte
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox is een mobiele opslagbox en dé uitkomst bij een verhuizing. Deze schone, droge en veilige opslagruimte is geschikt voor een flink aantal verhuisdozen of kleine meubelstukken. De box wordt gratis bij je thuisbezorgd zodat jij direct kunt inladen. Vervolgens halen wij de opslagruimte op voor opslag en bezorgen wij deze op de gewenste datum weer retour.

Huren opslagruimte

Met de kubox wordt het opslaan van jouw spullen in Raalte een eitje. Binnen enkele klikken regel je al een opslagruimte in De Enk, Vloedkampen, Oversticht of een van de andere wijken in de Overijsselse plaats voor een scherp bedrag per maand.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier