Opslagruimte Puttershoek
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je ruimte tekort in jouw flat, appartement of rijtjeshuis in Puttershoek? Kubox biedt schone, droge en beveiligde opslagboxen voor de berging van jouw persoonlijke items. Ideaal om jouw goederen tijdelijk een veilig onderkomen te geven. Ook zijn jouw spullen bij ons tijdens het transport en de opslag verzekerd.

Opslagruimte huren

Reserveer nu online jouw kubox in Puttershoek, de inwoners uit het dorp gelegen aan de Oude Maas worden veelal ‘Brokken’ genoemd. In 1912 werd er een suikerfabriek gebouwd, welke elk najaar voor veel werkgelegenheid zorgde voor de inwoners en arbeiders uit Noord-Brabant en Zeeland.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier