Opslagruimte Putten
Gratis bezorging en ophalen!

Kom je ruimte tekort in jouw woning of bedrijfspand in Putten? Kubox biedt droge, schone en beveiligde opslagruimtes voor de opslag van jouw inboedel, verhuisdozen of archiefmateriaal. De opslagboxen worden bij je thuisbezorgd zodat jij je spullen snel en eenvoudig kunt inladen. Regel op onze website een opslagbox voor de gewenste periode.

Opslagruimte huren?

Onze opslagruimtes in de omgeving van Putten zijn al te huur voor enkele maanden. Wij bezorgen de kubox gratis bij je thuis, of je nu woont in de landelijke omgeving van de Veluwe, de Gelderse Vallei, het Nuldernauw of het centrum van de stad.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier