Opslagruimte Papendrecht
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox is de ideale uitkomst voor mensen die wegens een verhuizing, verbouwing of om andere redenen tijdelijk een opslagruimte zoeken. Onze opslagruimtes zijn individuele boxen met 10 m³ aan opslagruimte. Groot genoeg voor een complete inboedel. Wij bezorgen de kubox bij je thuis, halen hem op en verzorgen de opslag.

Opslagruimte huren?

Boek nu jouw kubox in de omgeving van Papendrecht, de plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De plaats is een typisch dijkdorp, aangezien de vroegere bewoners zich allemaal vestigden langs de rivier de Merwede. Zij leefden van de scheepsvaart en visserij.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier