Opslagruimte Ouderkerk aan de Amstel
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je een groot huishouden hebt is het vaak al lastig om te zorgen voor een opgeruimd huis, laat staan voor voldoende ruimte. Bij Kubox in Ouderkerk aan de Amstel huur je een tijdelijke opslagbox die gratis thuis wordt bezorgd. Een dergelijke opslagruimte is geschikt voor de berging van uw zomer- of winterkleding, tuinmeubilair of vakantie uitrusting. Zo houdt u ruimte over voor de dingen die er echt toe doen.

Huren opslagruimte

Kubus biedt voor een klein prijsje opslagruimtes in Ouderkerk, het dorpje aan de Amstel. Het oude stadscentrum heeft een rijke historie. De hervormde kerk uit de 18e eeuw staat bekend als de Amstelkerk. Daarnaast zijn in het oude gedeelte de Urbanuskerk, het gemeentehuis en een aantal restaurants en winkels te vinden.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier