Opslagruimte Oudenbosch
Gratis bezorging en ophalen!

Als je tijdelijke opslagcapaciteit nodig hebt wanneer je gaat samenwonen of verbouwen is de Kubox echt ideaal! De individuele opslagbox is 8 m³ groot. Ruim genoeg dus voor een complete inboedel. Wij bezorgen hem gratis bij je thuis in Oudenbosch, regelen het vervoer en de opslag bij een van onze locaties in de buurt.

Opslagruimte huren

Verhuis je binnenkort naar het Brabantse Oudenbosch in de gemeente Halderberge? Als jij de toekomstige inwoner bent van de wijk Vellitri, Pagnevaart of Albano is de kubox is jouw redmiddel. Bestel nu een beveiligde, schone box via onze website voor slechts een bescheiden bedrag per maand. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier