Opslagruimte Oud-Beijerland
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je een wereldreis maken of je huis ingrijpend verbouwen? Kubox is dé oplossing voor tijdelijk ruimtegebrek. Boek nu online een opslagbox en wij bezorgen deze op de gewenste datum bij je thuis. Wanneer al jouw spullen klaar staan, is de opslagruimte binnen een uur ingeladen. Met onze opslagboxen is de opslag van jouw spullen een eitje!

Opslagruimte huren

Je huurt een opslagruimte in de omgeving van Oud-Beijerland voor een kleine prijs per maand. Deze agrarische gemeente met het gelijknamige dorp had vroeger een belangrijke handelsrol. De inwoners leefden onder andere van het succes van de sigarenfabriek, cementfabriek, paling- en zalmrokerij, visserij en de suikerfabriek. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier