Opslagruimte Oostvoorne
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in de omgeving van Oostvoorne en kun je tijdelijk wel wat extra opslagruimte gebruiken? De Kubox is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter met voldoende ruimte voor jouw hobbymateriaal, verhuisdozen, muziekinstrumenten of andere persoonlijke spullen. Bestel de opslagbox online en wij bezorgen deze op de gewenste dag bij je thuis. Zo kun jij direct beginnen met het inladen van jouw spullen!

Opslagruimte huren

Jouw kubox in Oostvoorne regel je gemakkelijk via onze website. In de badplaats wordt traditioneel het Oostvoornsdialect gesproken. Het dialect sterft de laatste jaren snel uit door de grote instroom van mensen uit nabijgelegen steden. De plaats ligt op het eiland Voorne in Zuid-Holland en was vroeger de eerste met een strand dat toegankelijk was voor auto’s. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier