Opslagruimte Ommen
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een groot huishouden of een uit de hand gelopen hobby? Dan kan het zomaar zijn dat je te maken hebt met ruimte tekort. Kubox biedt de oplossing. Schone en beveiligde opslagboxen voor de tijdelijke berging van jouw spullen, bijvoorbeeld verhuisdozen, verzamelwaar of kleding. De opslagruimte huur je voor een klein bedrag per maand en wordt op de gewenste dag weer geretourneerd.

Opslagruimte huren?

De kubox is ook ideaal bij een ingrijpende verbouwing of tijdelijk verblijf in het buitenland. Boek nu jouw opslagruimte in de stad en gemeente Ommen op onze website, dan bezorgen wij deze gratis bij je thuis in de gehele regio.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier