Opslagruimte Oisterwijk
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je verhuizen of verbouwen in Oisterwijk? Of vertrek je voor een langere periode naar het buitenland vanwege je werk, een stage of studie? Denk dan eens aan een Kubox. Deze opslagbox is tien kubieke meter groot en ruim genoeg voor 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubelstukken. Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk.

Opslagruimte huren?

Boek nu jouw opslagruimte in Oisterwijk, de gemeente in de provincie Noord-Brabant is in trek bij toeristen. De omgeving is namelijk rijk aan vele mooie bossen en vennen, waaronder de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Oude Hondsberg en het Moergestelse Broek. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier