Opslagruimte Oegstgeest
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Oegstgeest en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig? Kubox biedt opslagboxen welke gemakkelijk te huren zijn voor korte en langere perioden. Onze droge, veilige en schone opslagruimtes zijn een uitkomst voor je verhuisdozen, bankstel, kasten, tuinmeubilair, fietsen en nog veel meer. De kubox wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd.

Tijdelijke opslagruimte huren

Regel snel en eenvoudig een persoonlijke opslagruimte in Oegstgeest, de plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente is in 2014 uitgeroepen tot de beste gemeente om te wonen op basis van criteria als huizenprijzen, armoede, voorzieningen en criminaliteit.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier