Opslagruimte Nuenen
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuizen of verbouwen kan een ingrijpende klus zijn. Je bent alleen al veel tijd kwijt met het inpakken en opbergen van jouw spullen. Huur nu een Kubox in de omgeving van Nuenen en je hebt al jouw verhuisdozen met slechts een uurtje werk in de opslagruimte. Wij bezorgen de box gratis bij je thuis en met tien kubieke meter ruimte bespaar je jezelf heel wat gedoe.

Huren opslagruimte

Je hebt al een kubox in Nuenen voor een klein bedrag per maand. Het dorp dankt haar naam aan het woord Nuenhem, dat ‘nieuwe plaats’ betekent. Het ligt tussen Eindhoven en Helmond, waar veel van de bewoners ook werkzaam zijn. Dit maakt Nuenen een echte forenzenplaats. In de 20ste eeuw groeide het aantal inwoners door de nieuwbouw van woningen fors. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier