Opslagruimte Notter
Gratis bezorging en ophalen!

Staan jouw spullen tijdens je verbouwing of verhuizing flink in de weg? De Kubox is een tijdelijke opslagruimte waar je verhuisdozen, meubelstukken en andere spullen in kunt opbergen. Je huurt de opslagbox voor de periode die jou uitkomt en betaalt een scherp maandbedrag. Boek nu een opslagruimte online en wij bezorgen deze gratis bij je thuis.

Opslagruimte huren

Jouw opslagbox in de omgeving van Notter is zo geregeld. De buurtschap in de gemeente Wierden in Overijssel, wordt in de volksmond vaak Nutter of Nötter genoemd. De agrarische industrie is in dit gebied altijd erg belangrijk geweest. Notter heeft geen bebouwde kom, maar is een verzameling van een aantal bewoonde ‘hoeven’.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier