Opslagruimte Noordwijkerhout
Gratis bezorging en ophalen!

Dan ben je bij Kubox aan het juiste adres. Wij bieden opslagruimtes in Noordwijkerhout en bezorgen onze opslagboxen voor de deur. Een dergelijke opslagruimte is een uitstekende oplossing wanneer je bijvoorbeeld kampt met ruimtegebrek door gezinsuitbreiding. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een Kubox online, dan hoef je alleen nog maar in te pakken!

Huren opslagruimte

Wanneer je spullen zijn ingepakt, zorgen wij ervoor dat deze veilig worden vervoerd vanuit Noordwijkerhout, het ‘Hart van de Bollenstreek’. De gemeente dankt zijn naam aan het grootste oppervlak bollenvelden in de streek. De plek is gunstig gelegen tussen de duinen en in de nabijheid van grote steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier