Opslagruimte Noordwijk
Gratis bezorging en ophalen!

Voor tijdelijke opslagruimte zit je bij Kubox goed. Wij bezorgen opslagboxen bij je aan de deur in Noordwijk. Bijvoorbeeld voor de opslag van goederen voor je werk die veel ruimte in beslag nemen, zoals beurs- en promotiemateriaal of materiaal van vertegenwoordigers. Ook zijn onze opslagruimtes ideaal voor je meubels of verhuisdozen.

Tijdelijke opslagruimte huren

Het huren van een opslagruimte bij Kubox in Noordwijk is zo geregeld. In Noordwijk aan Zee vindt men de kuststrook met de welbekende Koningin Wilhelmina Boulevard, Koningin Astrid Boulevard en vele restaurants. Ook het Langevelderslag behoort tot de gemeente.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier