Opslagruimte Naaldwijk
Gratis bezorging en ophalen!

Voor een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Naaldwijk zit je bij ons goed. Kubox verhuurt mobiele opslagboxen welke uitermate geschikt zijn voor een kleine inboedel, hobbymateriaal, seizoensspullen of verzamelwaar. Je huurt de opslagruimte tegen een scherp tarief per maand en wij komen de box gratis bij je thuisbezorgen en retourneren.

Huren opslagruimte

Binnen enkele klikken regel je een kubox in Naaldwijk. De plaats ligt in de streek en gemeente Westland en leeft voornamelijk van de glastuinbouw. In 2004 zijn er in de plaats een aantal bijzondere opgravingen gedaan, waaronder een bronzen plaat. Men vermoed dat deze onderdeel is van een standbeeld van keizer Claudius uit de Romeinse tijd. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier