Opslagruimte Monnickendam
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een uit de hand gelopen hobby, mooie verzameling van bijzondere spullen of gewoon wat ruimte tekort? Denk dan eens aan een Kubox. Deze mobiele opslagbox biedt je acht kubieke meter netto opslagruimte en wordt schoon, droog en beveiligd opgeslagen. Perfect voor de tijdelijke opslag van jouw overbodige spullen of inboedel tijdens een verhuizing.

Huren opslagruimte

Woon je in Oranjewijk, 't Spil, Ringshemmen of een andere wijk in of rondom de stad Monnickendam? Voor een klein maandbedrag huur je al een kubox en bezorgen we deze gratis bij je aan huis in de gemeente Waterland. Jij hoeft enkel nog de opslagruimte te bestellen en in te pakken. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier