Opslagruimte Mierlo
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je vanwege een uit de hand gelopen hobby teveel spullen? Of zoek je een tijdelijke opslagplaats voor jouw verhuisdozen en meubilair omdat je gaat verhuizen of verbouwen? De Kubox is voor al deze problemen de ideale uitkomst. Onze opslagboxen hebben een inhoud van tien kubieke meter en bieden voldoende ruimte voor de tijdelijke opslag van jouw spullen.

Opslagruimte huren?

Huur nu eenvoudig via onze website en kubox in Mierlo. Het dorp was voorheen voornamelijk een agrarische gebied. Met de Mierlose zwarte kers als een enorm bekend en succesvol product. In de veiling ‘De Kersenboom’ werden grote ladingen kersen verhandeld. De veiling bestaat nog steeds, maar de kersenteelt in het gebied is grotendeels verdwenen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier