Opslagruimte Maurik
Gratis bezorging en ophalen!

Kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken in Maurik? Dan is de Kubox absoluut geschikt voor jou! Dit is een persoonlijke, nette box van acht kubieke meter die wij gratis bij je thuisbezorgen. Het is bijzonder geschikt voor meubels, seizoensspullen en archiefdozen. En het fijne is: je hoeft hem alleen maar in te laden. Wij regelen het vervoer en de opslag.

Opslagruimte huren?

Woon of werk je tussen Tiel en Wijk bij Duurstede in het dorpje Maurik? De tijdelijke kubox wordt gebracht op het door jou gewenste adres, óók in de Gelderse gemeente Buren. Boek jouw mobiele opslagruimte eenvoudig op onze website. Het kost je slechts enkele tientjes per maand.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier