Opslagruimte Malden
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een mobiele opslagruimte welke uitermate geschikt is voor de berging van jouw verhuisdozen, hobbymateriaal, archief, kleding of meubilair. Onze opslagruimte zijn dus erg handig bij een verhuizing, verbouwing of tijdelijk verblijf in het buitenland. Boek nu een opslagbox online en wij bezorgen deze gratis bij je thuis.

Huren opslagruimte

Je huurt een kubox in de omgeving van Malden tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Met ruim 11.000 inwoners is de plaats de grootste kern van de gemeente Heumen in Gelderland. Je vindt er onder andere het gemeentehuis, de rooms-katholieke Antonius Abtkerk, het accordeon- en harmonicamuseum en een heemtuin. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier