Opslagruimte Maassluis
Gratis bezorging en ophalen!

Worstel je met ruimte tekort in huis? Denk dan eens aan een Kubox. Dit is een individuele en beveiligde opslagruimte van tien kubieke meter. Dankzij onze opslagruimtes bespaar je jezelf de moeite van het huren van een busje. Wij verzorgen namelijk  het transport van de box en bezorgen deze ook nog eens bij je voor de deur.

Huren opslagruimte

Boek nu eenvoudig jouw Kubox in de omgeving van Maassluis. De stad is in de veertiende eeuw ontstaan als nederzetting bij een sluis in een zeewering. De visserij, sleepvaart en scheepsberging waren er vroeger van groot belang. Het Nationaal Sleepvaart Museum in de stad herinnert hier vandaag de dag nog aan.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier