Opslagruimte Maartensdijk
Gratis bezorging en ophalen!

Bij een verhuizing van of naar Maartensdijk kan het prettig zijn om jouw eigendommen tijdelijk een veilig onderkomen te geven. Kubox biedt flexibele opslagboxen die je kunt huren voor een korte of langere periode. Ideaal voor persoonlijke spullen als hobbymateriaal en kleding, maar tevens voor jouw verhuisdozen en meubels.

Opslagruimte huren?

Ook wanneer je woonachtig bent in het Utrechtse dorp Maartensdijk in de gemeente de Bilt komen wij jouw tijdelijke kubox natuurlijk gratis thuisbezorgen. Daarna zorgen we zelfs voor vervoer en opslag. En dat al voor een paar tientjes per maand. Selecteer online de gewenste leverdatum en je hoeft alleen nog maar in te pakken!

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier