Opslagruimte Lunteren
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Lunteren in Gelderland? Dat kán veel gedoe met zich meebrengen, maar met de Kubox is dat compleet verleden tijd. Boek de opslagruimte en wij bezorgen hem gratis bij je thuis. Zodra jij klaar bent met inpakken, transporteren wij de box naar onze droge en beveiligde opslag. Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk!

Opslagruimte huren

Misschien woon je langs de Kippenlijn bij het station van Lunteren, nabij rijksmonument en uitkijktoren de Koepel of in de buurt van de Goudsberg. Het maakt niet uit, wij brengen jouw tijdelijke kubox op de gewenste locatie. Bestellen kan direct online tegen een scherp maandtarief. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier