Opslagruimte Losser
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in de omgeving van Losser en ben je op zoek naar een schone, droge opslagruimte tegen een scherp tarief? De Kubox heeft het allemaal en is uitermate geschikt voor de berging van verhuisdozen, kleding, meubilair en nog veel meer. Daarnaast bezorgen we de opslagbox gratis bij je thuis en brengen we hem na de gewenste periode weer retour.

Opslagruimte huren

Huur nu online een kubox in Losser, de plaats en gemeente in Twente is voornamelijk bekend vanwege de Johmafabriek waar diverse salades worden geproduceerd. In het dorp zijn jaarlijks veel evenementen en festijnen, waaronder de boerenstreekmarkt, een oldtimershow en een blaaskapellenfestival. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier