Opslagruimte Lopikerkapel
Gratis bezorging en ophalen!

Vind je de opslag en het transport van jouw spullen tijdens een verhuizing of verbouwing ook zo’n gedoe? Niet met de Kubox! Deze mobiele opslagbox wordt gratis bij je thuis bezorgd, zodat jij direct kunt beginnen met inladen. Als je goed voorbereid bent, kost dit je slechts een uurtje. Vervolgens nemen wij de box mee voor opslag en brengen we deze op de gewenste dag retour.

Huren opslagruimte

Het opslaan van jouw spullen is een eitje met een kubox in Lopikerkapel. De plaats in de gemeente Lopik, bestaat voornamelijk uit lintbebouwing. Dit is te danken aan de ligging aan het riviertje de Enge Ijssel. Het dorp ligt tevens in de polder Lopikerwaard, dit was ooit een groot moerasgebied in Utrecht. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier