Opslagruimte Leusden
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen, samenwonen of krijg je te maken met gezinsuitbreiding? Van harte gefeliciteerd! Het kan echter zijn dat je door deze gebeurtenis plots te maken krijgt met ruimte gebrek. Voor deze periode is de Kubox een perfecte oplossing. Deze mobiele opslagbox wordt gratis bij je thuisbezorgd en biedt genoeg ruimte voor zo’n 180 verhuisdozen.

Opslagruimte huren

Boek snel jouw kubox in Leusden via onze website. De gemeente omvat verschillende plaatsen waaronder het gelijknamige dorp, Achterveld, Leusden-Zuid en Stoutenburg. Door de bouw van een nieuwe wijk zijn Leusden en Leusden-Zuid vrijwel aan elkaar gegroeid.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier