Opslagruimte Lent
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je vanwege jouw werk of hobby te maken met ruimte gebrek? De Kubox is een mobiele opslagbox die gratis bij je wordt bezorgd. De ideale oplossing voor de tijdelijke opslag van jouw archief, hobbymateriaal, seizoensgebonden goederen of dossiers. Reserveer de opslagruimte online tegen een vast bedrag per maand en voor hoelang jij wenst.

Opslagruimte huren?

Maak een einde aan jouw ruimtegebrek, huur een kubox in Lent. De plek in Nijmegen diende vroeger als oversteekplaats voor het verkeer over de rivier de Waal. Tegenwoordig is dit de aanlegplaats van een pont, dat wordt gebruikt voor woon- en werkverkeer naar Arnhem. In Lent vind je veel land- en tuinbouwbedrijven. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier