Opslagruimte Leidsche Rijn
Gratis bezorging en ophalen!

Als je voor een bepaalde periode een opslagruimte nodig hebt in Leidsche Rijn, biedt Kubox de uitkomst: droge en veilige opslagboxen welke je kunt huren tegen een klein bedrag per maand. Perfect voor de opslag van jouw verhuisdozen of inboedel. Bestel jouw opslagruimte direct online, dan bezorgen wij deze bij je thuis zodat jij hem alleen nog maar hoeft in te laden.

Opslagruimte huren

Wanneer je woont of werkt in de buurt van Leidsche Rijn kunnen onze opslagruimtes een oplossing bieden. Deze wijk in Utrecht maakt samen met Vleuten-De Meern deel uit van het stadsdeel Leidsche Rijn en is vernoemd naar de uitgegraven vaarweg ‘de Leidse Rijn’. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier