Opslagruimte Leiderdorp
Gratis bezorging en ophalen!

Van een volle berging, zolder of garage tot een overgangsperiode bij een verhuizing: iedereen krijgt wel eens te maken met ruimtegebrek. Denk dan eens aan een opslagbox van Kubox. Deze opslagruimtes zijn perfect voor de opslag van je meubels, kleding of verzamelwaar. De opslagruimte wordt zelfs gratis bij je thuisbezorgd, dat scheelt een hoop gedoe met verhuisbusjes of aanhangwagens!

Huren tijdelijke opslagruimte

Een tijdelijke opslagruimte in Leiderdorp regel je gemakkelijk online. Deze gemeente grenst tegen Leiden aan, maar wordt gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. Vlakbij Leiden begint de tunnel die onder Het Groene Hart doorloopt. Deze is aangelegd voor de spoorlijn HSL-Zuid.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alphen aan Den Rijn.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier