Opslagruimte Leersum
Gratis bezorging en ophalen!

Vind je verhuizen of verbouwen ook zo’n gedoe? De Kubox biedt uitkomst. In deze mobiele opslagbox plaats je met gemak 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubelstukken. Wij brengen de opslagruimte bij je thuis, bergen hem tijdelijk voor je op en bezorgen deze vervolgens weer op jouw (nieuwe) woon- of werkadres. Met onze opslagboxen bespaar je jezelf de moeite van het huren van een verhuisbusje.

Opslagruimte huren

Boek nu jouw kubox in Leersum via onze website. Het dorp is gelegen aan het nationale park de Utrechtse Heuvelrug. Vanwege deze gunstige ligging en de groene omgeving is de plaats een geliefd vakantieoord. Het dorp dankt haar naam dan ook aan de ligging aan het bos. 'Leer’ betekent zoiets als ‘bos dat door bewoners werd gebruikt om hout te verzamelen’.

Informatie i.v.m. COVID-19/corona

Het grote voordeel van Kubox Thuisbezorgd is de contactloze manier van opslag. Hierdoor kunnen wij jou nog steeds van dienst zijn. Hierbij houden wij ons uiteraard nadrukkelijk aan de richtlijnen die het RIVM opstelt. Dit wil zeggen dat de chauffeur je geen hand zal geven en wij vragen om de 1,5m afstand in acht te nemen.

Gelukkig kunnen wij je dus nog van dienst zijn. Heb je vragen óf wil je graag gebruik maken van onze diensten? Bekijk hier de mogelijkheden, bel ons via 088 – 506 2900 of laat een contactverzoek achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier