Opslagruimte Leerdam
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een tijdelijke opslagruimte in Leerdam nodig omdat je binnenkort gaat verhuizen, gaat samenwonen of omdat je krijgt te maken met gezinsuitbreiding? Bespaar jezelf de moeite van heen en weer rijden in een verhuisbusje. Huur een Kubox! Dit is een mobiele opslagbox welke uitermate geschikt is voor al jouw spullen, van verhuisdozen tot meubelstukken.

Huren opslagruimte

Tegen een betaalbaar tarief per maand heb je al een opslagruimte in Leerdam. De stad staat voornamelijk bekend om de Leerdammer Kaas en de glasindustrie, welke vanaf de 18e eeuw in opkomst was. De stad geniet tegenwoordig internationale bekendheid met haar glasfabriek onder de naam de ‘Royal Leerdam’. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier