Opslagruimte Lansingerland
Gratis bezorging en ophalen!

Met de wisseling van de seizoenen is het vaak prettig om spullen op te ruimen en opnieuw te ordenen. De zomerkleding mag omgeruild worden voor de wintergarderobe en de camping- en watersportspullen gaan naar zolder. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je gebrek aan ruimte? Huur eens een Kubox! Deze flexibele opslagruimtes worden gratis bij je thuisbezorgd en zijn ook uitermate geschikt voor de opslag van je inboedel tijdens een verhuizing.

Huren opslagruimte

In Lansingerland huur je snel en eenvoudig een opslagruimte voor jouw goederen. De gemeente heeft deze naam pas officieel sinds 2007 en is ontstaan uit een fusie met Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. De naam is bepaald door middel van een prijsvraag en komt voort uit Lansingh, de landscheiding die het gebied verdeeld.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Rotterdam of Schiedam.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier