Opslagruimte Kudelstaart
Gratis bezorging en ophalen!

Woon, werk of studeer je in de omgeving van Kudelstaart en heb je tijdelijk behoefte aan extra opslagruimte? Huur dan nu een Kubox. Dit is een mobiele opslagruimte die aan huis wordt bezorgd. Ideaal voor de opslag van jouw meubels, verhuisdozen of verzamelwaar. Met ruim 8 kubieke meter netto opslagruimte kun je heel wat spullen kwijt.

Opslagruimte huren

Goed nieuws wanneer je woonachtig bent in Kudelstaart, want ook in dit dorp en de gemeente in Noord-Holland bezorgen we de kubox gratis bij je thuis. Een opslagruimte in de 'Parel aan de Poel' is geregeld binnen enkele muisklikken voor de door jou gewenste periode. Of dat nu enkele maanden of een jaar is. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier