Opslagruimte Krommenie
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je te maken hebt met ruimte tekort dankzij een verhuizing of verbouwing bieden wij de oplossing: tijdelijke opslagruimte tegen een prima prijs. Onze opslagboxen zijn schoon, droog en worden beveiligd opgeslagen. In slechts enkele klikken regel je een opslagruimte voor de gewenste periode. 

Opslagruimte huren

We bezorgen de opslagruimte gratis bij je thuis in Krommenie, het dorp in de gemeente Zaanstad dat voornamelijk bekend staat om haar voormalige linoleumfabriek. Ook wanneer je woont of werkt in het nabijgelegen buurtschap Krommeniedijk kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier