Opslagruimte Krimpen aan den IJssel
Gratis bezorging en ophalen!

De kubox is een droge, schone en beveiligde opslagbox die gratis bij je thuis wordt bezorgd. In de box kun je jouw verhuisdozen, meubels en hobbymateriaal inladen. Wij nemen hem vervolgens mee voor transport en opslag. De kubox is de ideale manier om ruimte te creëren tijdens een verhuizing, verbouwing of bij gezinsuitbreiding.

Opslagruimte huren?

Je hebt al een opslagruimte in de omgeving van Krimpen aan den IJssel voor een scherp bedrag per maand. Het dorp heeft maar liefst veertien kerken en twaalf kerkgenootschappen. Daarnaast vind je in de omgeving van Krimpen veel natuur- en recreatiegebieden, zoals het Loetbos, het Krimpenerhout en het Stormpoldervloedbos. 

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Rotterdam of Schiedam.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier