Opslagruimte Krimpen aan de Lek
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort samenwonen of krijg je te maken met gezinsuitbreiding, maar weet je nog niet waar je jouw (overbodige) spullen kwijt kunt? Kubox biedt ruime, droge en schone opslagboxen voor de berging voor persoonlijke items, meubelstukken en kleding. Je huurt al een opslagruimte voor een scherp bedrag per maand en je kunt de box retourneren wanneer je maar wilt.

Huren opslagruimte

Boek nu online een opslagruimte in Krimpen aan de Lek, het dorp in de gemeente Krimpenerwaard. Of je nu woonachtig bent in één van de oude huizen aan de dijk of een nieuwbouwflat in het centrum bezit, we bezorgen de kubox altijd gratis bij je thuis. Dat bespaart je een hoop gedoe met het heen en weer rijden van een verhuisbusje.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Rotterdam of Schiedam.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier