Opslagruimte Kootwijkerbroek
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen vanwege een nieuwe liefde, studie of baan? Dan is het prettig om te weten dat Kubox individuele opslagruimte verhuurt voor jouw persoonlijke spullen. De box biedt plek aan zo'n 180 verhuisdozen, wordt door ons opgehaald en vervolgens veilig opgeslagen. Ideaal voor kleding, hobbymateriaal en meubels.

Huren opslagruimte

Ook wanneer je in het dorp Kootwijkerbroek woont in de Gelderse Vallei én vlakbij Barneveld bezorgen wij de kubox gratis bij je thuis. Erg handig tijdens jouw verhuizing, maar ook wanneer je tijdelijk extra ruimte in huis nodig hebt door een verbouwing. Regel meteen een opslagbox online en betaal slechts enkele tientjes per maand.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier