Opslagruimte Klundert
Gratis bezorging en ophalen!

Bij een verhuizing of ingrijpende verbouwing kan het prettig zijn om belangrijke spullen tijdelijk een veilig onderkomen te geven. De Kubox is een mobiele opslagruimte van ruim acht kubieke meter netto. Ideaal voor een aantal meubelstukken, kleding of verhuisdozen. De opslagbox wordt na het vullen schoon en droog opgeslagen. Dat scheelt weer wat ritjes met een verhuisbusje!

Opslagruimte huren

Regel jouw kubox direct online vanaf een klein maandbedrag en wij brengen hem gratis bij je thuis in het Noord-Brabantse Klundert. Of je nu dichtbij het historische renaissance stadhuis óf het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum van de vestingstad woont. Ook de gemeente Moerdijk valt binnen ons werkgebied. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier