Opslagruimte Klein-Zundert
Gratis bezorging en ophalen!

Huur nu jouw Kubox in de omgeving van Klein-Zundert. Deze mobiele opslagruimte is uitermate geschikt voor jouw verhuisdozen, meubilair en hobbymateriaal. Perfect bij een verhuizing, verbouwing of langdurig verblijf in het buitenland. Je huurt een opslagbox voor een klein bedrag per maand en deze wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd.

Opslagruimte huren?

Boek nu eenvoudig online een kubox in de regio Klein-Zundert. Het dorp in de gemeente Zundert in Noord-Brabant ligt in het beekdal van de Kleine Beek. De assortimentstuin die je hier vindt bevat 2500 soorten bomen en heesters die door plaatselijke kwekerijen worden gepland. Verder vind je in de omgeving van de plaats veel land- en tuinbouwgebied, maar ook een aantal natuurgebieden. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier