Opslagruimte Kerkdriel
Gratis bezorging en ophalen!

Ben je jouw overvolle berging, garage, rommelzolder of tuinhuis meer dan zat? Goed nieuws! Bij Kubox sla je jouw overbodige spullen tijdelijk en tegen een scherp tarief op. Wij bieden opslagboxen van tien kubieke meter voor de berging van jouw verhuisdozen, hobbymateriaal, seizoensspullen of antiek. Je boekt de opslagbox binnen enkele klikken op onze website.

Opslagruimte huren

Maak een einde aan ruimte gebrek met een kubox in de omgeving van Kerkdriel. Het dorp gelegen aan de rivier de Maas behoort tot de gemeente Maasdriel en werd vroeger ‘Driela’ genoemd. Driel verwijst naar de drie kernen in de buurt, namelijk Kerkdriel, Velddriel en Hoenzadriel. Het tweede deel van de naam verwijst naar een loofbos. Ondanks de naam zijn er in het dorp slechts twee kerken. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier